Cina Shandong Produsén Book Kamampuh ageung U panel 1000kg Panyimpenan ngalieurkeun pabrik Jumbo kantong na suppliers | LINYI DONGLIAN

PP anyaman Kantong Ahli

20 Taun Manufaktur Garapan

Wechat &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp Whatsapp

Shandong Produsén Book Kamampuh ageung U panel 1000kg Panyimpenan ngalieurkeun Jumbo kantong

Pondok Description:

Product details Product Name Shandong Manufacturer Book Large Capacity U panel 1000kg Storage Baffle Jumbo bag SWL 500kg to 1 tons, 1tons to 1.5tons, 2tons; Color White, Yellow etc Printing Color Printing Label Could stitch labels on the bulk bag GSM 120-300GSM Size As customer requirement Liner with or without inner PE liner for water proof Lifting Loops 4  loops or 2 loops, Cross corner, Top Types With Cover, or With fill top, Open Top, Duffle Top Bottom Types Flat Bo...


jéntré produk

Tags produk

rinci produk

Ngaran Produk Shandong Produsén Book Kamampuh ageung U panel 1000kg Panyimpenan ngalieurkeun Jumbo kantong
SWL 500kg ka 1 ton, 1tons mun 1.5tons, 2tons;
warna Bodas, Konéng jsb
pencitakan Nyitak warna
etiket Bisa stitch labél dina kantong bulk
GSM 120-300GSM
ukuran Salaku sarat customer
liner nganggo atanapi teu nganggo liner pe jero pikeun buktina cai
ngangkat puteran 4 puteran atawa 2 puteran, sudut Palang,
Tipe top Kalawan Cover, atawa kalayan eusian luhur, Buka Top, Duffle Top
Tipe handap Datar Bottom, Palang Fiksasi Bottom, Kalawan ngurangan Spout
MOQ 200PCS ku transportasi laut
paket 50pc / kebat (bale), ngaropéa, dipak ku kantong PP anyaman
Waktos pangiriman 5-15 poé
Istilah dagang EXW LINYI; FCA GUANGZHOU OR SHAGNHAI FOB QINGDAO, CIF, CFR
pamayaran T / T atawa L / C dina tetempoan; Western Union, PayPal
sampel Sampel bébas

Profil Perusahaan:

Nami Perusahaan LINYI DONGLIAN Impor & ékspor CO., LTD
Jenis usaha Produsén / pabrik & parusahaan dagang
produk utama pp anyaman kantong, BOPP anyaman kantong, pp anyaman kantong roll, kantong bolong, Fibc Kantong Kantong bulk sarta kantong plastik lianna.
sertipikat sistem manajemen ISO 9000
lokasi Linyi Kota, Propinsi Shandong

aplikasi

Kantong Jumbo ieu kawanoh ogé salaku Jumbo Wadahna Kantong, biasana bakal dilarapkeun pikeun muka item nu pisan beurat ti 500kg ka 2 ton kayaning taneuh, keusik, runtah konstruksi, sisikian, semén, gula, médan karét jsb Éta dijieun tina 100% lawon parawan polipropilén anyar kalawan kakuatan kuat tur durability; Kami produsén ngarah sarta éksportir tina hiji rentang éksténsif ngeunaan tas fibc anu sadia di sagala rupa ukuran jeung tipena béda saperti di handap ieu. Fibc Big ieu Tas nu lega ngaapresiasi alatan kaunggulan atra. Urang ayeuna dipelak nasional sacara internasional pikeun manufaktur sarta supplying kualitas alus teuing Jumbo Panyimpenan tas. Urang baris nyadiakeun Anjeun sampel FREE saméméh anjeun nempatkeun ordo;

3 2

Widang nu nu  Jumbo Wadahna Kantong  dilarapkeun ka?

● Kimia bahan;

● Narkoba Pharmaceutical

● pupuk pikeun tatanén

● Food Produk kayaning gandum, siki, gandum, jagong, kacang kopi;

● Sato Feed

● Bahan Konstruksi kayaning gravel taneuh keusik semén jsb

● kacang

 

FAQ

Q 1: Naon kuantitas minimum urutan? (MOQ)

Numutkeun spésiés produk béda jeung spésifikasi eta gaduh rupa MOQ. Pikeun win-win jeung gawé babarengan jangka panjang éta negotiable sarta kami nawiskeun anjeun nu pangalusna sateuacan na sanggeus layanan diobral.

Q 2: What is the time penanganan?

Sabudeureun 10-30 poé, dumasar kuantitas urutan anjeun sarta requests anjeun dina kantong

Q3: Naon istilah mayar anjeun?

T / T (deposit 30% saméméh produksi masal, kasaimbangan ka dibayar sanggeus resi salinan B / L).

Q 4: Dupi anjeun ngirim sampel saméméh kuring mesen?

A: Sumuhun, tangtu, tas fibc bisa dikirim pikeun nguji kualitas sarta jasa kami


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •