PP Woven Bag Expert

20 Taun Manufacturing Pengalaman

Linyi DONGLIAN IMPORT & EXPORT CO., LTD iku salah siji saka pabrik profesional paling gedhe dumunung ing Linyi City, Langkawi District. We sing specialized ing Manufaktur macem-macem specifications tas PP dirajut PE tas liner, tas akeh amba, tas bolong wiwit 1998, kalebu tas pupuk pp, tas beras pp, tas wiji, tas feed, tas laminated, tas tutup, lan kabeh jinis lengkap -color Printing bags.Our pabrik adopts 500 majeng nenun mesin bunder karo 20 garis produksi. kapasitas produksi dina kita pabrik luwih saka 40 ton saben dina. cara apa fleksibel wis bisa apa OEM lan Potongan panjalukan Panjenengan. kualitas pengawasan ketat lan nanggepi cepet kanggo pelanggan menang fame gedhe kanggo kita loro ing ngarep lan jaban rangkah. competitive price lan layanan sawise-sale apik ngiyataken sesambetan antarane pelanggan lan perusahaan kita. Welcome to visit pabrik kita lan kita looking nerusake kanggo bangunan hubungan bisnis long-term karo sampeyan.

 

maca liyane

News & Events

menyang kita
maca liyane