PP anyaman Kantong Ahli

20 Taun Manufaktur Garapan

Wechat &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp Whatsapp

  • 1
  • 3
  • 6

tentang Kami

wilujeung sumping

LINYI DONGLIAN Impor & ékspor CO., LTD mangrupakeun salah sahiji pabrik profésional pangbadagna lokasina di Linyi Kota, Propinsi Shandong. Kami husus di manufaktur rupa spésifikasi tina tas PP anyaman pe kantong liner, kantong bulk badag, kantong bolong saprak 1998, kaasup tas pupuk pp, tas béas pp, tas cikal, tas feed, tas laminated, tas klep, sarta sagala rupa pinuh -color percetakan bags.Our pabrik adopts 500 canggih mesin anyaman sirkular jeung 20 garis produksi. kapasitas produksina poean pabrik urang téh leuwih ti 40 ton pér poé. cara gawé fléksibel nyieun mungkin mun ngalakukeun OEM na ODM sakumaha requests Anjeun. kualitas inspeksi ketat tur respon gancang konsumén meunang Kinérja gede pikeun urang boh di imah na luar negeri. harga kalapa jeung jasa saatos-diobral alus nguatkeun hubungan antara para nasabah tur parusahaan urang. Wilujeng sumping di buka pabrik urang jeung urang anu néangan maju ka ngawangun hubungan bisnis jangka panjang sareng anjeun.

 

maca deui

News & Kajadian

kana kami
maca deui

certifications

kaajenan